Prodaja pripomočkov za pripravo presne hrane

V Fit baru Fresh4you lahko kupite tudi pripomočke za pripravo presne hrane. Po želji vam naredimo tudi kratko predstavitev želenega pripomočka.

 • BLENDTEC HOME BLENDER 1560 W z 1,9 litrsko posodo

  Opis: BLENDTEC BLENDER je svetovno priznani, najboljši in najmočnejši profesionalni kuhinjski mešalec, z močjo 1560 W, s katerim si lahko pripravite organske, sveže napitke, zelene kašaste sokove, smoothie-je, sadne in zelenjavne sokove, domače sladolede, capuccino, različne omake, salse, testo za kruh, mlete oreščke, oreščkova masla in še mnogo drugih stvari. Je nepogrešljiv pripomoček pri ustvarjanju svežih, presnih in veganskih jedi. Blender lahko uporabite za ustvarjanje juh, desertov in dekadentnih jedi. Zaradi svoje elegantne oblike, zaseda mesto v sodobnih kuhinjah. Prav tako je velikost blenderja zelo primerna za postavitev na pult, pod kuhinjsko omarico, saj je majhne in elegantne oblike.

  Moč: edinstvena moč 1560 W (namočnejši blender na svetovnem tržišču!), direktni pogonski motor, 37.000 obratov v minuti.

  Upravljanje: tehnologija Smart – Touch Tec-nology; upravljanje s tipkami, na dotik; šest programiranih mešalnih ciklov, modri LCD ekran uprizarja različne nastavitve in odšteva čas mešanja, poleg programskih tipk imate možnost tudi samostojnega upravljanja, torej vi določite hitrost in jakost mešanja z manualno tipko "speed up", "speed down". Prednost Blendteca, je da vam sam odšteva čas in ni potrebno stati zraven aparata, z odštevalnikom časa tudi točno veste koliko časa traja čas mešanja.

  BLENDTEC APARATI SO projektirani in proizvedeni v ZDA!

  GLAVNE PREDNOSTI IN LASTNOSTI APARATA BLENDTEC IN OCENA DOBAVITELJA:

  • Z zavidljivo močjo 1560W se Blendtec med vsemi aparati na svetovnem tržišču uvršča med NAJMOČNEJŠE. S svojo impresivno močjo omogoča pripravo napitkov v izjemno kratkem času, v povprečju med 25 in 45 sekundah pripravi gladke, osvežilne napitke iz zmrznjenega sadja kot tudi tršega zelenja. (Ostali aparati na tržišču imajo moč nižjo kot 1200W in potrebujejo bistveno dlje časa, da pripravijo podobno konsistenco napitka) V nobenem primeru se aparat, ki ima na primer manjšo moč kot 1000W ne more primerjati z visoko močjo 1560W, to se kaže ravno v tem, da nižje zmogljivi aparati niso zmožni zmešati napitkov v kratkem času in v takšni gladki konsistenci kot je to zmožen Blendtec.
  • Aparati Blendtec so zasnovani in proizvedeni v ZDA in so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, vse posode so narejene brez strupenega bisfenola in izjemnega pomena je, da kadar mešamo smoothie-je z visoko močjo, da se bisfenol ne sprošča v zdravih napitkih. Iz plastične embalaže se lahko namreč bisfenol A izluži v živilo, še posebej pri višji temperaturi, kar se pogosto zgodi pri aparatih, ki niso dovolj močni in potrebujejo dolgo časa da zmešajo gladko konsistenco in dlje časa kot traja čas blendanja, bolj se segrevajo napitki. Zato je izjemnega pomena da so posode v katerih pripravljate napitke brez bisfenola.
  • Blendtec ima patentirano široko posodo, s širokimi rezili, ki so oblikovana tako, da pod rezili nikoli ne zastajajo ostanki hrane, napitkov ali dressingov. Po različnih preizkušnjah konkurenčnih blenderjev, smo ocenili da je iz Blendtec-ove posode najlažje z lopatico dobiti vse sestavine, predvsem tudi gostejše omake, oreščkova masla, ki v drugih mešalnikih običajno zastanejo pod rezili in jih zaradi višine posode in ožje oblike izjemno težko spravite ven iz posode.
  • Blendtec ima novo posodo Twister JAR ki je manjša in tako zelo primerna za pripravo manjših količin kot so oreščkova masla, presni siri, dressingi, kremni namazi. Z aparatom Blendtec boste tako popolnoma zadovoljili potrebe po manjših in večjih količinah, kot tudi po enostavnih ali zahtevnejših receptih.

  Volumen: 1,9 litrska posoda (BPA free – brez bisfenola-A)
  Rezilo: 7,60 centimetrski nož (nerjaveče jeklo)
  Teža: 5,4 kilograma
  Garancija: 7 let!
  Barva: črno/srebrna
  Cena: 570,00 €

  Naročila:
  info@fresh4you.si
  041 925 453
  041 669 566
 • Sokovnik Hurom HE-DBE04 (HU 500)

  NOVO: Spoznajte najnovejši sokovnik Hurom HE-DBE04 (HU 500), ki se od predhodnikov razlikuje po tem, da je to prvi sokovnik na tržišču, ki je narejen iz materiala kopoliester, ki je BPA free (brez strupenega bisfenola). Poleg tega ima še dve prednosti ki ga odlikujejo in sicer pokrovček na izhodu za sok, ki omogoča da si pripravite vašo najljubšo mešanico napitkov, med drugim poleg klasičnih hladno stiskanih sokov lahko pripravite tudi bananino mleko, mleko iz lešnikov ali sojino mleko. V tovarni pa so tokrat tudi premaknili zobnik v bobnu stran od izhoda za sok in s tem omogočili večji izkoristek in manjšo pulpo, kot pri predhodnih modelih.

  Najnovejši sokovnik HUROM HU500 (slow juicer) z enojnim vijakom, odlikujejo naslednje lastnosti:

  • sodobna oblika
  • *novost je pokrovček za odprtino za sok, ki bo zelo prav prišel pri izdelavi kombiniranih napitkov, lešnikovega mleka, bananinega mleka, sojinega mleka. Pokrovček za sok imate lahko zaprt in s tem bo sokovnik pripravil mešanico sestavin in okus soka bo še bolj intenziven. Pokrovček se po uporabi enostavno odpre in zlije v kozarec ali posodico za sok, lahko pa imate pokrovček odprt pri sočenju in klasično pripravite svoje najljubše napitke.
  • protiprašni pokrov, ki onemogoča da se na vašem sokovniku nabirajo nečistoče
  • fino GE ULTEM cedilo
  • novi, enostavnejši način sestavljanja sokovnika
  • izboljšano tesnenje v posodi za sočenje
  • v paketu boste prejeli dve siti za sočenje (za sokove in kašice) in cedilo, s katerim lahko sok precedite.
  • v paketu boste prejeli ščetko za čišenje cedila ter ščetko za čiščenje izhoda za sok in pulpo
  • v paketu boste prejeli slovenska in angleška navodila za uporabo sokovnika

  Proizvajalec sokovnika HUROM HU500 je korejsko podjetje Dong-Ah, ki se ukvarja s proizvodnjo sokovnikov že 37 let. Na tržišče tako pod različnimi imeni proizvaja sokovnike za blagovne znamke kot so Omega, Hurom, Oscar, Vervita,..

  Opis:
  HUROM HU500 je sokovnik, ki deluje s pomočjo hladnega stiskanja. Gre za novo generacijo počasnih sokovnikov, ki zagotavlja več vitaminov in posledično boljše počutje in zdravje. Z delovanjem pri počasni hitrosti ( 60 obratov na minuto), preprečuje segrevanje soka, s katerim se lahko uničijo dragoceni encimi, vitamini in minerali. S sokovnikom HUROM HU500 boste poleg mehkega sadja in zelenjave, trdega sadja in zelenjave, sočili tudi zelenolistnato zelenjavo ( špinačo, blitvo, listnati ohrovt, pšenično travo),..

  S sokovnikom najbolje sočimo vse vrste sadja, tudi izredno mehko sadje in citruse, zelo dobro soči gomoljnato zelenjavo, pri listnati zelenjavi pa je potrebna kombinacija izmeničnega sočenja s sadjem ali zelenjavo, da listje porine naprej.

  ZAKAJ POČASNI SOKOVNIK?

  • Dve stopnji stiskanja: V prvi stopnji gre sadež skozi fazo drobljenja in tik preden se loči od pulpe, se v drugi stopnji stisne sok, kar pomeni večji izkoristek in večja količina soka ter izjemno suha pulpa. Presenečeni boste nad količino izstisnjenega soka in izkoristkom sadežev, zelenjave in zelenja.
  • Večji izkoristek: Pri testiranju počasnega sokovnika v primerjavi z navadnim centrifugalnim sokovnikom, je počasni sokovnik pripravil 50% večjo količino soka, kot navadni centrifugalni sokovnik, v enkrat krajšem času.
  • Več antioksidantov: Z delovanjem počasnega sokovnika ne prihaja do oksidacije in tako si lahko pripravite sokove z večjo vsebnostjo antioksidantov, boljšim okusom, brez drobnih delcev in pene.
  • Samostojno čiščenje: izjemno enostavno čiščenje sokovnika vam pomaga prihraniti čas in enostavno uporabo, ki vas ne bo odvrnila od uporabe.
  • Majhna oblika: zaradi majhne in elegantno zasnovane oblike, imate lahko sokovnik na kuhinjskem pultu in ne potrebujete veliko prostora.
  • Zeleni rastlinski sokovi: počasni sokovnik blesti po enostavni pripravi zeleno listnatih sokov ( sok iz špinače, sok iz blitve,..)
  • Tiho delovanje: Ker sokovnik deluje pri majhno hitrosti stiskanja, je tudi njegovo delovanje zelo tiho.
  • Za razliko od drugih vertikalnih sokovnikov, sokovnik HUROM HU500 uporablja patentiran vertikalni vijak, zato je vstavljanje sadja in zelenjave enostavnejše in deluje hitrejše kot pri drugih sokovnikih. Sokovnik ima tudi varovalni sistem, ko ga naprimer preveč obremenite (napolnite s preveliko količino sadja ali zelenjave), se motor samodejno ustavi. V tem primeru morate za nekaj sekund prižgati obratno funkcijo, da se sestavine odvrtijo in da se odprtina odmaši in gladko steče naprej.
  • Vijak je narejen iz materiala GE ULTEM, ki je 8x trši od materialov, ki jih uporabljajo drugi proizvajalci.

  Razlika v izsočenem soku s pomočjo sokovnika HU500 je tudi v tem, da se sok ne ločuje kakor se to zgodi pri soku pripravljenem v centrifugalnem sokovniku.

  Dimenzija: 155 x 230 x 400
  Teža: 6,20 kilograma
  Garancija: 5 LET na dele, 10 let na motor
  Barva: črno/srebrna
  Cena: 360 €

  Naročila:
  info@fresh4you.si
  041 925 453
  041 669 566
 • Spiroli

  Spiralni rezalnik sadja in zelenjave na špagete in rezance s tremi različnimi nastavki. Idealen za pripravo presnih špagetov in za dekoriranje presnih jedi.

  • Cena: 37 €
  Naročila:
  info@fresh4you.si
  041 925 453
  041 669 566
 • Osebni blender – Tribest

  Opis:
  Vsestranski prenosni osebni blender z impresivno močjo 200 W omogoča drobljenje ledu, ustvarjanje smoothiejev, zelenih kašastih sokov, mletje oreščkov, zeliščnih in kremnih namazov v vašem domu, v službi ali na počitnicah. Zaradi oblike in teže je zelo primeren za potovanja.

  Upravljanje:
  Sestavine v blenderju lahko enostavno zmešate z dotikom na gumb in napitek spijete direktno iz posodice in je tako uporaba zelo enostavna in priročna. Prav tako posodico sperete z vodo in je pripravljena za nadaljnjo uporabo.

  Moč: 200 W / 230 V
  Garancija: 2 leti

  Paket PB-200 vključuje:

  • dve 300 ml poli karbonatni nezlomljivi posodici
  • pokrov posode za shranjevanje sokov
  • »to go« pokrov (omogoča pitje sokov)
  • nastavek s štirimi rezili
  • dve 150 ml posodici za suho mletje (začimb, oreščkov, semen)
  • Cena: 100 €
  Naročila:
  info@fresh4you.si
  041 925 453
  041 669 566

Nazaj