Središče zdravega prehranjevanja | Ponudba | Prodaja super živil | Prodaja pripomočkov | Galerija

Središče zdravega prehranjevanja

Sama se presno prehranjujem od leta 2006. Spremenila sem svoje življenje v celoti, saj sem v presni prehrani našla tudi svoje poslanstvo in svoje delo.

Presno hrano sem želela približati tudi ostalim ljudem, saj vse več ljudi išče naravne poti do zdravja in dobrega počutja.

Zato sva oktobra 2010 z možem odprla prvi lokal v Sloveniji s presno hrano - Fit bar Fresh4you, ki se nahaja v Termah&Welness LifeClass Portorož, v 1. nadstropju nasproti fitnessa. V Terme, ki so center dobrega počutja, sodi tudi ponudba sveže in zdrave hrane ter hranilnih napitkov. Mnogi hotelski in zunanji gostje cenijo tako osvežitev po naporni vadbi v fitnesu, po kopanju v bazenu ali savnah in masažah. V ponudbo smo vključili tudi napitke s super živili, ki vsesplošno koristijo našemu zdravju, športnikom pa omogočajo regeneracijo in gradnjo telesne moči.

Fit bar Fresh4you ni klasičen lokal, saj z možem nisva samo komercialno usmerjena, ampak z veseljem delujeva tudi na področju osveščanja ljudi. Iz lokala smo kaj hitro prerasli v pravi pravcati center presne hrane, saj pri nas presnojedci resnično pridejo na svoj račun. Na enem mestu lahko poskusijo razne presne jedi in pijače, lahko kupijo super živila ali kakšen pripomoček za pripravo presne hrane, na voljo imamo veliko literature s področja presne hrane in posta, pa tudi ostalo literaturo s področja osveščanja glede zdravega življenja nasploh. Organiziramo zanimiva predavanja in delavnice na temo presnojedstva in zdravega načina življenja.

Vzdušje v lokalu Fit bar Fresh4you je drugačno, saj vsakemu gostu osebno pripravimo izbrani napitek ali jed v trenutku, ko ju naroči. Mnogi med čakanjem radi poklepetajo, mi pa jim z veseljem razložimo vse o sestavinah in načinu priprave. Njihovi odzivi so zelo vzpodbudni in prijetni, tudi zato je Fresh4you prostor pozitivne energije.

Nazaj